A. Miškinienė: „Lazdijų rajono žmonėms dirbsiu mažiausiai ketverius metus“

Lazdijų rajono savivaldybės merė Ausma Miškinienė.

- Praėjo beveik 5 mėnesiai, kai esate merė. Kaip sekasi?
- Penki mėnesiai praėjo labai greitai. Sekasi ar ne, lai vertina gyventojai ir kartu su manimi dirbantys darbuotojai. Atvirai galiu pasakyti, kad darbas įtemptas, atsakingas ir reikalaujantis didžiulio susitelkimo. Natūralu, kad pirmieji mėnesiai nebuvo lengvi nei man, nei kitiems. Vis dėlto džiaugiuosi, kad darbuotojams jau baigėsi stebėjimo ir baimės kalbėti stadija. Dauguma savivaldybėje bei jos įstaigose dirbančiųjų ne tik nuoširdžiai stengiasi įvykdyti jiems pavestas užduotis, bet ir drąsiai siūlo savas idėjas, įsitraukia į diskusijas. Tai yra svarbiausia. Vienvaldystės laikas baigėsi.
Lazdijų r. sav. inf., G. Jazbučio nuotr.
Visą interviu su mere A. Miškiniene skaitykite “Lazdijų žvaigždėje” (2019-08-30).

 

Autorius: 
"Lazdijų žvaigždės" inf.

Komentarai

Karalius mirė, tegyvuoja Karalius!!!

kad Ponia tikrai dikretinėm ruošiasi. Ale ir pastabios draugės. Tai sėkmės didžiausios.

Kaip dzūkai sako: Dzieve duok, bet nežinau." Kažkada ir Paksienė planavo Turniškėse gyventi 8 metus. Deja - apsi ...

sėkmės merei ir jos komandai, mes ja pasitikim

Sėkmės Jaunimui. A.Margelis tegul nepyksta, juk ir gėlės nežydi amžinai...

grazi musu mere.

Čia kaip toje pasakoje apie slibiną... Siūlyčiau ne užmigti ant laurų kaip margelis skaitydamas tuos pačius palankius komentarus, o įžvelgti ir kritiką, nes gali atsitikti tas pat akibrokštas. Vis daugiau aplinkui žmonės piktinasi dėl esamos situacijos rajone. Visą energiją reiktų nukreipti į rajono problemas, nes kol kas pagerėjimo nesimato. Dar vienas pastebėjimas, anksčiau žmonės teisybės ieškojo pas ponią Danauskienę, dabar su žiburiu jos ne prisikviesti. O jei atsišauks, tai patį apdergs. Žmonės išsiilgę atokvėpio pateisina viską, bet regis jau atsiranda vis daugiau atsikvošėjusių. As balsavau už permainas, kad ateis jaunas žmogus su nauju jaunatvišku požiūriu, visus sujungs, labiau jausis bendruomeniškumas, sujungs visus į kumštį. Ne vieną jau prašalaičių nuomonę skaičiau kokie ne draugiški gyventojai. Dabar dar labiau visi kaip žiurkės į kampus sulindę stebi kas sekantis. Ar buvo viskas anksčiau kitaip? Deja ne...

ir kvailas buvai,kad balsavai,praradot tikrą rajono šeimininką ir gavot kvaišelę barbę su nepraustasnukiu komandoje,sėkmės iškęsti

nu,bet tu ir bukius,pasidomėk ką paliko tavo tas šeimininkas biudžete,viską išlavė tas besotis.Net negali už ką pasamdyti žmonių žoliai nupjauti.

Prarado ne rajonas, bet tu ir tokie kaip pats savo šeimininką. Net dabar pamazgas pilat, kad tik šeimininkui įsiteikti. Ir, "gerbiamasis", savo snukį išsiplauki, kad nesm...tų, kvaišeli tu...

Nepyk mere bet jei taip dirbsi tai tikrai sekancia kadensija mes taves nerinksim. Mere turejo visus subienyti o gavosi viskas atvirksciai kur pasirodo visus supriesina.

dar senasis supriešinimas rajone tebėra gyvas, tai jaučiasi, o dabar žmonės vis daugiau rengia švenčių, bendrauja aktyvios bendruomenės ir viskas čia gerai, o kas piktas ir tik bambėti nori lai bamba ir pūrkštauja.

Taip, susipriešinimas buvo ir tebėra. Bet juk balsavo visi už permainas. Dėjau labai daug vilčių, kad jaunas žmogus su nauju požiūriu suvienys visus. Kiek gi tu lazdijų, visi visus pažįsta. Bet šiuo laikotarpiu dar labiau jaučiasi susipriešinimas. Taip norėjosi šviežio naujo atokvėpio....

Vemalai ir po to šliauka nuo jų gerumo ir gudrumo,naujokai.

o po senųjų šliaukos dar ir dabar neatsigaunam.

Pagerk anglies tablečių, gal skrandis pragertas?

anglies tabletės padeda kai pilvą pučia ir tik tai...

Tai kad tie senieji dabar paskui mere laksto :) spejo prisilaizyt.

Ypač krenta į akis Margelio gaujos jau tipenimas paskui naują valdžią. Na, suprantu juos, bet , kad nauja valdžia taip juos palankiai priima - nesitikėjau...

Tai kad tipena neispaskos bet jau koja kojon .ir pareigas geras gauna. Nors jei margelis sugris tai ir jie atgal pas ji atleks.

Permainos- tai keli tuščiagarbiai besišlaistantys po rajoną ir demonstruojantys savo veidelius kur tik suspėja , bei mama ("vergė Izaura") su vaiku an rankų. Visi mus matykit, atsiminkit, gailėkitės. Jau gailiuosi, kad balsavau. Absurdo teatro aktoriai, o ne rajono vadovai.

pritariu

antanėli, ar ne pavydo bangelė užplūdo? Oi negeras tas jausmas apramink tą "kirminą" savyje ir viskas kitaip rodysis.

zmones ,gal jus niekada nevemet ,kad sitaip rasinejat,bijokit Dievo ir ligu,nekiskit i politika ligu simptomu ,nes ,kai uzeis vemimas ,tai jokia mere ar jos partija jau nerupes

Didžiausių permainų laukėm socialiniam skyriuje ir centre , Židinyje bet matosi jų nebus . Turbūt laiku spėjo iš vienos stovyklos perbėgti prie kitos juokinga ir graudu.

Na taip šita panele apie save gerai postringauja, bet kad nesigautu , kaip gavosi su ministro ir jos ,, kūriniu vauceriais,,ši tai parlėkė iLazdijus, o tas ministras filosofas augina vaikučius.

Manau po sios kadencijos jau bus pamirsta politiniam siukslyne.

Būtų malonu., kad ji daugiausiai 4 metus mūsų rajonui vadovautų. Tokio bardako ir baimės dar nebuvo.

kur ji į Vilnių sugrįš? Ten jau kiti veidai šeimininkaus, kitos partijos, koalicijos. Laiku pasitraukė, bet tik buvimo neužteks. Jau matom kaip "tvarkosi", sulauksim ir daugiau "perliukų".