Lazdijų sporto centro auklėtinis R. Burba – pasaulio jaunių jėgos trikovės vicečempionas

Rugpjūčio 26-31 d. Kanadoje, Regina mieste, vyksta pasaulio jaunių ir jaunimo jėgos trikovės čempionatas.
Vakar startavo vienintelis iš lietuvių į čempionatą patekęs Lazdijų sporto centro trikovininkas Rokas Burba, treniruojamas Artūro Mačionio.
Roko pasirodymas pranoko visus lūkesčius. Pritūpimai su štanga - 240 kg (III vieta), štangos spaudimas - 190 kg (II vieta), atkėlimo veiksmas - 235 kg (II vieta). Rokas nusileido tik pasaulio čempionui ir rekordininkui iš Rusijos. Bendroje sumoje iškėlęs 665 kg, iškovojo pasaulio jėgos trikovės sidabro medalį. Rokas pagerino visus savo asmeninius rekordus, o štangos spaudimo veiksme net dešimčia kilogramų pagerino Lietuvos rekordą.
Lazdijų sporto centro inf.

 

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Šaunuolis Rokas, šaunuolis treneris Artūras! Nuoširdžiausi sveikinimai! Puokštė medalių - puiki dovana Veisiejams, mažajai Lietuvos kultūros sostinei!

saunuolis rokai,garbe Kapciamiesciui.

Iš trijų dalyvių antras...na sveikinu.

Koks neišmanymas. Vien papulti į pasaulio čempionatą yra didelė garbė. O Rokas vienintelis iš visos Lietuvos papuolė, nes tapo absoliučiu Lietuvos čempionu ! Negana to jis įvykdė suaugusių sporto meistro normatyvą ir net dešimčia kilogramų viršijo ilgai gyvavusį štangos spaudimo rekordą ! Ir sunkioje kovoje nugalėjo Amerikos čempioną. Taip, kad Kačiokas tokį komentarą manau rašai iš pavydo :)

Taip pavydžiu, tiesiog sprogstu iš pavydo :) O šiaip sėkmės ten jums ateityje ir dar geresnių rezultatų!;)

Garbė ir sveikinimai mamai, išauginusiai tokį sūnų.

O tai rimtai. Kas zinot kiek dalyviu buvo.

O tai rimtai. Kas zinot kiek dalyviu buvo.