Netyla gyventojų priekaištai dėl pakeistos atliekų išvežimo tvarkos

Kapčiamiesčio miestelio ir seniūnijos gyventojai susirūpinę dėl atliekų išvežimo, dėl betvarkės prie šiukšlių konteinerių. Rajono vicemeras Audrius Klėjus tvirtino, kad gauna nemažai signalų dėl per daug prisikaupusių atliekų ir vėlavimo jas išvežti ne tik iš Kapčiamiesčio, bet ir iš Kučiūnų, Veisiejų, Seirijų seniūnijų. 

Plačiau - "Lazdijų žvaigždėje" (2019-08-16).

Autorius: 
Lazdijų žvaigždės inf.

Komentarai

Rėkit rėkit dar garsiau. Atvažiuos dažniau, bet KAINĄ pakels dvigubai. Tada vėl rėksit. Ir taip bus be galo......

Gal laikas tada imtis veiksmų. Nes kenčia žmonės ir turistai. Apie gamtą jau net nekalbu. Niekas neprašo, kad visus metus du kartus į mėnesį vežtumėt. TIK vasarą. Ar taip jau sunku.

Tai kodel mere nesirupina kad siuksles isvestu, turbut nusibodo jau jai tvarka daryt

Tu idiotas,kaip ir dauguma tavo aplinkinių....

O tu toks chytras, net kaip šiki, tai dairaisi?

Užtat Artūras M. kaip laisvai gali pasisakyt bet kokiu savivaldos klausimu. Pagal jį viskas daroma blogai, jis būtų padaręs geriau... Prisėsk Artūrai, tavo saulotė jau nusileido ir nzn ar dar patekės...

Atsipūsk, dar drebi buvusį merą prisiminęs?

Pakeitė išvežimo grafiką, o šiukšlių nesurenka, tai koks čia grafikas. Už ką mes mokame?

meras dar sugrįš iš šis apsurdo teatras baigsis

Mes sumokėjome pagal Jūsų ponai atsiūstas sąskaitas už metus , o dabar kažkodėl darote kažkokias nesąmones- norite vežat- norite ne. Manau , kad jeigu nevežat pagal grafiką-Jūs turėtumėt grąžinti pinigus į žmonių sąskaitas, žinoma ,jeigu esat garbingi žmonės... Kapčiamiestyje ,,taupydami'' atjungėte vandenį kapuose- tai tikrai jau net ,,Alvydas'' Jūsų nepagirtų...

Oho! ☺

ai čia iš Kapčiamiesčio tas judėjimo komentatorius didysis, kur su kabutėm komentuoja... nepatruks kažin rašydamas?

Gerai čia atsakėte jam - judėjimo komentatoriui iš Kapčiamiesčio. Didžiajam. Ir, tenepatrūksta!

Nematau daugiau prasmės komentuoti, kada sugebama, turintį kitokią nuomonę, apšaukti judėtoju, ar panašiai...patiems būnant nekrištolinio tyrumo. Senai visi žino, kas slepiasi po Alvydo pseudonimu ir 2/3 anonimų. Daugiau jokių komentarų, o Jums didžiausios sėkmės, linkiu priaugti iki demokratijos ir objektyvumo.

Ir vėl "ss"