A. Margelis apie prieš rinkimus dalintus pažadus: „Būčiau meras – tų lėšų rasčiau“

A. Margelis.

   Į savivaldybę pradėjo plūsti rajono gyventojai su buvusio mero Artūro Margelio pasirašytais raštais, kuriuose – tikras pažadų lietus. Žmonės atakuoja naująją rajono valdžią – kada prieš rinkimus dosniai dalinti pažadai bus pradėti įgyvendinti.
   „Tiesą sakant, esame sutrikę. Į savivaldybę kreipėsi Lazdijų kaimo gyventojas, kuris atsinešė pono Margelio pasirašytą raštą. Jame informuojama, jog savivaldybė nusprendė ir net rado finansavimą, taip – cituoju iš rašto, įrengti vienoje to kaimo gatvėje nuotekų trasas. Pradėjome aiškintis. Pasirodo, nė vienas skyrius administracijoje nieko nežino, pati vandentiekio įmonė irgi kraipo galvas – nei kokių sprendimų buvo priimta, nei biudžete lėšų numatyta. Dar daugiau – nėra net infrastruktūrinių sprendimų, net jų planų projektų“, – „Lazdijų žvaigždei“ sakė savivaldybės merės pavaduotojas Audrius Klėjus.
   Politikas pripažįsta, kad valdžių pasikeitimas tikrai neatleidžia naujosios rajono vadovybės nuo ankstesnės valdžios įsipareigojimų. Tačiau šiuo atveju net neaišku, koks tai įsipareigojimas ir kuo grįstas.
   „Pasikartosiu – esame sutrikę. Konsultuojamės ir su teisininkais. Juk nežinia, kiek dar tokių raštų ir apie ką galime sulaukti, ir juk ne gyventojai kalti, kad juos kažkas dalijo. Tokiu atveju žmonės turės pagrindo sakyti, kad kalta valdžia – juk, kita vertus, jie turi oficialius dokumentus. Teisiškai galiojančius dokumentus – su registracijos numeriais, su parašais. Dabar dar tikriname, kaip jie buvo suvedami į dokumentų valdymo sistemą“, – teigė vicemeras.
   2019 metų vasario 12-osios dienos data, t. y. pačiame savivaldybių rinkimų kampanijos įkarštyje, raštu Nr. 1 – 40 įvardintas ir mero A. Margelio dokumentas „Dėl nuotekų tinklų įvedimo“ skamba taip: „Informuojame, jog jau šiais metais Lazdijų kaime, Kalniečių gatvėje, planuojame įrengti nuotekų tinklus, kurių įrengimui skyrėme finansavimą. Prie centralizuoto nuotekų tinklo galės prisijungti visi šios gatvės namų savininkai. Nauji nuotekų įrengimai užtikrins Jums patogesnį gyvenimą. Savivaldybės meras Artūras Margelis.“ 
   Raštą rengė Virginija Tulevičiūtė, buvusi savivaldybės administracijos viešųjų ryšių specialistė, neseniai savo noru palikusi šias pareigas.
   „Lazdijų žvaigždei“ susisiekus su buvusiu meru, o dabar – Lazdijų rajono savivaldybės tarybos opozicijos lyderiu A. Margeliu, pastarasis sakė, kad toks raštas „greičiausiai galėjo būti parengtas ir išsiųstas“. 
   Paklaustas, ar savivaldybė nuotekų tinklams įrengti buvo skyrusi lėšų, kada suplanuota pradėti darbus, ar skelbė ir kas konkursą rangovui parinkti, A. Margelis sakė, kad „tuo turi rūpintis pati vandentiekio įmonė“. 
   „Iš kur lėšų? Jei tokį raštą pasirašiau, vadinasi, buvome taryboje numatę tam sprendimus. Būčiau meras, aš tų lėšų rasčiau“, – sakė A. Margelis. 

Vilma Danauskienė, "Lazdijų žvaigždė"
 

Autorius: 
"Lazdijų žvaigždės" inf.

Komentarai

Nu margeliniai, lokit :D

Nu, miškininiai, atsikirtinėkit :D

"Gražiai" diskusiją pradėjot. Kultūros, mieli lazdijiečiai.

Gandragalviai. Ir plius mižniai. Savivaldybės eglutės viską atsimena... Ant Margelio varo purvą matai. Savo š**** srėbkit. Rinkimai baigėsi tai nepulkit buvusio mero, savo bėdų žiūrėkite ko pridirbote. Buvot už borto, dabar valdžioj, tai džiaukitės. Užteks to kaulo jums.

Svarbiausia, kad reikalingos lėšos būtų skirtos numatytiems darbams. Nemanau, jog tam reikėtų milijonų. Juk svarbiausias yra Žmogus dėl kurio ir dirba Savivaldybė.

Labai teisingai kai buvo meras visiem visko uzteko ir visi gavo , o dabar visiem visko truksta.

Kas gavo o kas nieko negavo. Jus tamsta turbut gerai gavote..

Jo dar po kažkiek laiko suprasit, kad Margelis buvo geresnis meras,negu šita žiauriai pasikėlusi ,,poniute,,.

Taip kategoriškai gal ir nereikėtų teigti. Dabartinė gerb. Merė - protinga, kompetentinga, išmani, organizuota ir valdinga. Ji tikrai nusiteikusi dirbti rimtai Lazdijų kraštui ir jo žmonėms. Tą akivaizdžiai pamatysime per 4 metų kadenciją. Jei gerb. Merė nepateisins žmonių vilčių ir lūkesčių, tai visada galima bus prašyti gerb. Mero, kad vėl galėtų vadovauti ir prisiimti atsakomybę už Lazdijų kraštą ir jo žmones.

Lazdijiečiai, dar ilgai žagsėsit nuo margio "darbų"! "dėkavosit" ilgai ir nuobodžiai, nes tiek paliko minuso, kad dar jį minavosit ilgokai..

tik žiūrėk,kad pirma laiko netektų prašyti margelio grįžti taisyti durniukės klaidas

Prie Margelio buvo geriau. Tai ne dabar. Dabar jau išvis žmonėm nesirūpina. Nesvarbu, kada pasirašė tą dokumentą, svarbu, kad gražus tikslas, rūpinimasis žmonių problemom. Pati merė savo pažadų nevykdo irgi. Kur naujos darbo vietos? Dabar tik senų dalybos. Kur jauni žmonės valdžioj? Tik kolūkio pirmininkas valdžioj. Seno raugo komunistas. Kur mero pusryčiai? Kur ligoninės išsaugojimas? Tik naikinimas dabar. Tikimės tu ,,ponia" greičiau leisi sugrįžti padoriam, teisingam, sąžiningam, žmoniškam merui. Ir išeisi gėdingai nuleista galva, drebulėle.

tai kaip buvai margio pakalikas tai tau gal buvo ir geriau [ o kiti muzikai ir dabar kraujais tebespjaudo]

Yra tokių, kurie sako ,,prie ruso buvo geriau'', tai čia iš tos serijos. Palaukit, kai Miškinienė padirbs 16 metų ir tada sakykit ką padarė, ko nepadarė. Labai įdomu iš kur Margelis būtų pinigų gavęs, visur tik tušti pažadai ir milijonas minuso rajono biudžete.

ką blogo padarė žmonės,kad 16-kai metų nori juos pasmerkti

Jeigu jūs esate labai protinga parašyti apie naujas darbo vietas, tai turėtumėt suprasti, reikia versla pritraukti i rajoną, o čia ne vienos dienos ir ne metų darbas, o jeigu jums savivaldybėje įkurta darbo vieta atrodo super, tai naudos iš jos su minuso ženklu.

Paklaustas, ar savivaldybė nuotekų tinklams įrengti buvo skyrusi lėšų, kada suplanuota pradėti darbus, ar skelbė ir kas konkursą rangovui parinkti, A. Margelis sakė, kad „tuo turi rūpintis pati vandentiekio įmonė“. ......sita paskaicius ,komentaru nereikia....su -400 tukst skola ?

Ir rado tvarkesi kaip tikras seimininkas.o dabar kas burdakas.mere neislipa is laikrasciu ir televizijos o paprastiem viskas tik blogeja.

tai jau tikrai kaipšeimininkas... in dzūkų žinias in dzūkų žinias viską...imkim sau ir duokim sau... na ir dar keliems tie kur sulindę....

Netriesk uzteko visiem o dabar....

Geras

My family members all the time say that I <br> <br> am wasting my time here at web, except I know I am getting familiarity all the time by reading such good <br> <br> articles or reviews.<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my web page ... <a href="http://www.igmph.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=116658">scabisan prijs per fles in Nederland</a>

O dzievuliau brangus,kadu Jus Lazdzijokai baigsit riecis kap sunes.Bjauru ir skacyc.Leiskit moteriskai padzyrbc nors metus,tadu ir bus mcyc ko anoj verta.Vo tep.

Čia, dziedai, labai "dzūkiškai", bet gerai :-) Liuks!

I used to be recommended this blog through my cousin. I am not certain whether or not <br> <br> this submit is written via him as no one else recognise <br> <br> such designated approximately my trouble. You are incredible!<br> <br> Thank you!<br> <br> <br> <br> Also visit my website - <a href="http://mallds.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=75186">Krystle</a>

nu juokas ima paskaičius komentarus su fraze "visiems užteko". Kas tie visi, kam ko užteko? Visi tie kuriem visko užteko ir ištratino biudžetą, o aš kaip ne prie tų visų, tai man nei anksčiau kažkas kažką siūlė, nei dabar... Kaip prie anos valdžios dirbau ir užsidirbau, tiek prie šitos valdžios tą patį darau.

Ne apie tave straipsnis.

Tie visi tai: mokyklos, kulturos namai, bibliotekos, ligonine, bendruomenes, muziejus vidi buvo tvarkomi priziureti gavo finansavima dirbo zmones o dabar ka zmones ibauginti kad bus mazinami baugu del ateities ir vis is spaudos neislipantys zodziai nera pinigu.

Tie visi tai: mokyklos, kultūros namai, bibliotekos, ligoninė, bendruomenės, muziejus. Pamiršai stendą paminėti :-)

ponia skubėkite įsiteikti naujai valdžiai ,kaip tai jau padarė daugelis ir liksite savo darbuky,sėkmės ...

Bet nezinia ar ilgai dirbsi nes gali buti panaikinta tavo darbo vieta. Tas pats laukia ir daugelio kitu_ nezinia...

„Būčiau meras – tų lėšų rasčiau“. Ne tik tų lėšų, bet ir jokių skolų jau nebūtų likę. Anee?

Tikrai: "kaput".

įdomu katran kišeniuj lėšų rastų ... kelnių, švarko,liemenės ar...?

rastų tą pačią špygą kurią paliko išeidamas/

Margeli, jau tu nebūsi tuo meru niekados. Ir atsimink, kad jau tave visi pamiršo!!!

bet kaip vargšas dar stengiasi priminti apie save nors geriau jau patylėtų. Manau jam sunku susivokti, kad ne jis valdo, o tie pirmyn galėtų padėti jei tikri draugai.

O kuo tie pirmyn gali padėti dabar? Jie "padėjo" Artūrui, kada jis meru buvo :-)

Anonimai tie is pirmyn patrauke paskui mere , dabar jai patarineja ir duris atidarineja. Arturo tikri draugai dar pries rinkimus parsidave del siltu savo postu tik kazi ar ilgam.....

Į tašką. Tik, Artūro "tikri draugai" nusisuko jau PO rinkimų. Tokių rezultatų jie tikrai nesitikėjo.

Pati susikūriau sau darbo vietą ir dar keliems asmenims, ir mokam visi mokesčius gvardijai biudžetininkų išlaikyti, ir kad "visiems užtektų". Tai nelabai bijau kad kažkas panaikins mano darbo vietą.

Baikit Jūs vieną kartą dejuoti.Dėl darbo vietų,pragyvenimo,margelio...Kada prie muitinės eilės stovėjo -jums viskas buvo gerai.Ir priterštos pakelės ir parduodamos eilės vietos ...Bet...BET STONCELIO laikai baigėsi taip nelauktai,kaip ir prasidėjo.Dideliam nusivylimui-siena su Lenkija tapo atvira...Tai labai daug ką pakeitė...(Patys suprantat...) Ir darbo vietų Tamstoms niekas,ant lėkštutės padėjęs,-neatneš...Aš ,gi sakiau,kad Stoncelio laikai baigėsi...MSV,TSO,ATK(ATĮ) Miškų Ūkis,Rajkopsąjunga tai jau daug kam nesuprantama praeitis .Jums nei meras,nei merė darbo prie lovos tikrai neatneš ir darbo vietų visiems patogių-neprikurs.

Dovanokit ,bet jau Jūs net ir arielkos geros nepadarot...Ir su žuvavimu labai liūdnai.Suprantu:grybai nedzygsta.Ma juos velnias. Bile bulbės užaugtų. Kap nor pragyvensim.O ,jeigu jau visai"chana" nu tai kų...Išsinuomuokit Lenkijai...Tynai daug Lietuvių ir gal ne toki vagys...(Bet pas "Gudus"dancis taisyc dar pigiau ,nei pas Lenkus). Aš labai atsiprašau,jei ką parašiau ne Taip.Kraštiečiai,prašau-NEPYKIT.

health blog advertising<br> <br> affiliate marketing beginner mistakes to avoid<br> <br> top affiliate marketing programs for beginners<br> <br> herbal supplement affiliate programs for bloggers<br> <br> <br> <br> My website - <a href="https://scppfussball.de/forums/users/philomena36k">online tutoring jobs for quick cash</a>

Tai vadinama noru išlikti valdžioje bet kokia kaina, nesirenkant priemonių. Padorumas, garbė, sąžinė, teisėtumas, galų gale saikas - tuščios ir nereikšmingos sąvokos, jei kalbi apie sau bei savo aplinkai keliamus reikalavimus. Viso to, garsiai šaukiant, reikia reikalauti iš kitų, bet iš savęs (-ų) - ne. Šio žmogaus gyvenimo credo - butent toks ir tik jo nepažįstantys gali stebėtis. Nenustebčiau, jei pats dabar ragina nešti tuos paties sukurbtus popiergalius į savivaldybę ir reikalaut vykdyt pažadus, į kuriuos pats, tapęs meru, būtų riebiai nusispjovęs...

"pats dabar ragina nešti tuos paties sukurbtus popiergalius į savivaldybę". Aš iki to nebūčiau "priėjęs". Verta pamąstymo...

best supplement affiliate programs for bloggers<br> <br> health blog membership sites<br> <br> make money fast from home<br> <br> passive income for retirement<br> <br> <br> <br> Also visit my page: <a href="https://www.icukinsurance.co.uk/forums/users/kourtneygormly/">affiliate programs for cbd products</a>

Spot on with this write-up, I seriously feel this website needs <br> <br> a great deal more attention. I'll probably be <br> <br> back again to read more, thanks for the information!<br> <br> <br> <br> Review my page ... pharmacie en ligne prinivil 5 mg <br> <br> Espagne vente - http://fsianc03.nayaa.co.kr/bbs/board.php?bo_table=sub04_01&wr_id=3185