V. Danauskienė: beverkiantiems dėl „nepakeičiamųjų“

Paskutiniu metu vietos laikraščiuose ir socialinių tinklų paskyrose vis aptinku paverkavimus, kaip čia blogai, kad iš Lazdijų savivaldybės bėga specialistai. Ir ne bet kokie – nepakeičiami tiesiog, aukščiausios klasės profesionalai.
Tai leisiu sau įsiterpti – pasidomėjau aš čia tais „nepakeičiamais“. Mano mieli lazdijiečiai, atsakykite man, ar jūs sutinkate mokėti atlyginimą pedagogui, kuris su savo sutuoktine pačiame egzaminų sesijos įkarštyje palieka savo dvyliktokus ir išlekia savaitei į šiltus kraštus pasivolioti geros klasės viešbučio baseino prieigose?
Ar sutiktumėte mokėti atlyginimą vėlgi nuo iš savo uždirbtos „minimalkės“ sumokėtų mokesčių „nepamainomai“ priešpensinio amžiaus biudžetininkei, tegul ir nemaža savo sėdyne sugebančiai užsėsti po pusę etato trijose savivaldybės įstaigose?
O gal jums visai viskas OK, jei vienos jaunimo UGDYMO įstaigos direktoriaus pavaduotojas sugeba taip susiorganizuoti sau darbo grafiką, kad mokslo metų laikotarpiu ir įstaigoj „Sodrą“ „turi”, ir atostoginius gauna, ir tuo pačiu metu Švedijoj pažįstamo tautiečio statybos firmoje per aštuonias savaites uždirba du jūsų metinius atlyginimus?
Jei jau piktinatės, kad atleido „net pačią direktorę“, tai gal pasidomėkite, ar ne ji pati, suuodusi, kad prokurorais kvepia, slides iš įstaigos tepė?
O gal jums gaila, kad pagaliau privertė atsisakyti dykai imamos algos direktorių, tomis pačiomis valandomis dar ir savo įstaigoje specialisto algą gaudavusį?
Kas pikčiausia, kad tie, beverkiantys feisbukuose, kaip čia su praktiškai rajono elitu susidorojama, nė žodžiu neužsimena, kad visi tie SAVO NORU išėjusieji dar ir solidžias išeitines gavo – kai kurie net po pusmečio atlyginimų dydžio. Iš biudžeto, taigi – iš kiekvieno mūsų ir jūsų. Ir išlydėjo gražiai, su tortais išleistuvių, o ne vilko bilietais asmens bylose visai būsimai karjerai.
Na, vis dar trauksite nosines tų „nepamainomųjų“ ašaroms nušluostyti?

Vilma Danauskienė, žurnalistė

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Vilma o tu parasyk ir apie tuos kurie sedi uzeme po 1.5 po du etatus .labai idomu kaip jie suspeja per diena atidirbt dvejuose darbuose.gal jau laikas perziureti kaip jie dirba.

Labai reikia peržiūrėti etatus kultūros centre.

Vilma teisi. Visi supranta, kad pagrindiniuose savivaldybės skyriuose gerai dirbančių specialistų tikrai niekas neatleis, kitaip sutriktų savivaldybės darbas, bet kiek buvo prikišta kažkokių abejotinų etatų saviems, juos tai tikrai peržiūrėt reikia.

Tai kad daugelis buvusiu savu dabar patapo vel savais. Pasiziurekit kas darosi mokyklose direktoriai, pavaduotojai,ukvedziai, valytoju po 10 ir daugiau, mokytoju padeejai jau virsina vaikus klasese.nuo cia mere pradek.ir pencinykus vyt .

Leiskit paklaust o dineta su lapaiciu dirba ar tik keliauja,nes bet koks ir betkur renginys ji pirma ar jai darbo valandu nereikia atbut.

tai laikas pasižiūrėti etatus ir vieš. bibliotekoje.

Pasmus seirijuose bibliotekoj dvi sedi ir ka.

Tik labai gaila, kurie dirbę, bet nedirbę, o tik algas gaudavę, jų neturi grąžinti atgal. Ėmė neteisėtai, bet sau ir pasiliko. Ir dar abejoju, ar paliks sostą tokie direktoriukai. Mat direktoriaus algos mažai, dar reikia tipo vaikus "patreniruoti".

Jei tokius zinot viesinkit.

Nu, pvz. Klėjus.

va nežinojom, o tai Audrius ir treneris??? Atsikvošėkit judėtojai, kad jūsų neapykanta ir didelė, bet jūsų purvas nelimpa, mes palaikom dabartinius žmonių išrinktus vadovus.

Laikyk visu sauju. :D

Palaikom mūsų išrinktus vadovus. Ir ne saujomis, o darbais, žodžiais, mintimis ir, net, atsakymais komentatoriams, tokiems kaip tu.

Palaikom ir palaikysim. O gi šuo loja, o karavanas eina.

Įvertinkite balais merės A. Miškinienės darbą. 0. 47% (630 balsų) ?????????????????

Čia per proxy serverius balsavo Margelio šiknalaižys Stankevičius.Pakeičia IP adresą ir kiekvieną kart prisijungia kaip nebalsavęs asmuo.Elementaru :)

Kitame straipsnyje prieš kelias dienas jau rašiau: "pasižiūrėkite "Apklausų archyvą". Kaip paskutinėmis valandomis pasikeičia rezultatai "margeliniams" reikalinga linkme. Čia nereikia daug balsavusiųjų, užtenka kelių "entuziastų" - rezultatas pakeičiamas per keliasdešimt minučių". Tai čia ir pasikartosiu: tos "apklausos", tiksliau - jų rezultatas, NIEKO VERTOS! Dabar net vaikai žino, kad pakeiti adresą (IP) ir balsuoji. Per vakarą, neturėdamas ką veikti, už judėtojus, tas veikėjas stankevičius, Jūsų žodž., gerb. Stasele, gali pribalsuoti ir ne du šimtus kartų. Kažkas paklausė: kodėl, jūs (nejudėtojai) taip nebalsuojat? Atsakau: žmonės dar turi savigarbos (ir orumo).

tai gal isvis nereikia tu apklausu ?

Tos apklausos įdomios. Kada nežinai, kaip lengva jas pakoreguoti...

Tai jau ir tuos darbus išvardink;

Melas, manipuliavimas ir demagogija - dar ne žurnalistika. Trūksta drąsos poniai "žurnalistei" parašyti pavardes dergiamų straipsnyje lazdijiečių, nes jei parašytų - pačiai pakviptų prokurorais. Tą ji puikiai supranta ir leidžia sau nebaudžiamai šmeižti ir dergti savo kraštiečius. Dar norėtųsi paklausti - kokiame laikmetyje ponia "žurnalistė" gyvena, kad vis dar rašo apie vilko bilietus..? Kažkur užstrigote....

Kažkada pasakiau: Jūs, Vilma, be darbo niekada neliksit… Rašyti moka, sakyčiau: “kandžiai” :-) Apie “pakviptų prokurorais” tai, sprendžiant iš Jūsų gražaus komentaro, viską suprantat. Nenori niekas (ir Vilma) tų nesąmonių: šmeižtas, garbės ir orumo įžeidimas ir pan. Dabar gi visi apsiskaitę. Ypač tie “dergiami“. Paskui pinig. sek… Užtat ir pavardės tiesiai nerašomos. Žurnalistė gyvena mūsų laikmety. Ir šalutinis skyrybos ženklas čia nevietoje. Tą, Jūs, irgi suprantat. O “apie vilko bilietus” – tai tik metafora - žinot.

Paprastai tai straipsnis komentuojamas. O tamsta komentarus komentuojate. Keistas pomėgis.. manau, kad tai greičiau diagnozė....

Taip tai, kaip įtariu, diagnozė. Pasikonsultuokite su V.B.

Kaip jautiesi, "pilieti"? Aš konsultacijai "pasiunčiau", o Vilma paguodė: "neverk" :-)

Tai dar parašysiu. Neverk. "Pilieti".

Yra ko verkt dėl nepakeičiamųjų - dzūkžinių knygynėlio apyvarta baisiai krito, matyt...

Po Savivaldybių rinkimų "Dzūkų žinių" neperku iš principo. Po jų tų visų publikacijų...

Tai aišku jau nebaisu galima ir nepirkti, o kur principai buvo prieš rinkimus. Aš tai kai nepirkau tai ir neperku

Pirk nepirkes juk ten tie patys dinetos straipsniai .nusibodo jau uzka jai pinigus moka ?

Tuomet, gerb. geležinkelieti, skaitykite, prašau, Algimantą Mikelionį.

O taip Vilma yra nepakeičiamų .2004 04-06 DELFI rašo ,,Lazdijų r. politikams nemalonumai dėl girtavimo, ,o pavardes pati puikiai prisimeni.