Merė iškraustė pikantiškais gandais garsėjusį savivaldybės „kambaruką“

Odinių svetainės baldų komplektas, buvęs “kambaruke”, išneštas į antrojo aukšto fojė.
Tokiais atvejais sakoma – och, jei šios sienos prakalbėtų... Ir po šio sakinio pašnekovas padaro mįslingą pauzę, stiprindamas besiklausančiojo dėmesį, o tada užbaigia – „žinai, kiek čia istorijų šitos sienos matę?!“
Panašiais žodžiais paskutinius keliolika metų šitaip buvo kalbama apie vieną svarbiausia ir paslaptingiausia tapusią Lazdijų rajono savivaldybės administracinio pastato patalpą – antrajame aukšte, šalia mero kabineto, esančią virtuvėlę. 
Tarp lazdijiečų ši patalpa buvo vadinama paprasčiau ir dzūkuojant – „kambaruku“. Būtent „kambaruke“ paskutines mažiausiai dvi buvusio mero Artūro Margelio kadencijas spręsdavosi visi  svarbiausi rajono klausimai. Tai buvo tokia vieša paslaptis, kad niekam net nekildavo klausimas, jog galėtų būti kitaip.
Tiesa, čia nevykdavo posėdžiai, oficialūs priėmimai ar pasitarimai. Tačiau asmenys, pabuvoję „kambaruke“, galėjo save priskirti tiems, apie kuriuos sakoma – „prie valdžios priėjo“.
Būtent čia, kaip prisimena tų neoficialių susitikimų dalyviai – buvę ir esami Lazdijų rajono savivaldybės politikai, verslininkai ir netgi žurnalistai, būdavo „tveriamos“ koalicijos, „priimami“ ir „atleidžiami“ pretenduojantys į valdiškus postus kandidatai, kurpiamos valdžios ėmimo ar jos išsaugojimo strategijos.
Dar daugiau – liudininkai pasakoja ir pikantiškesnių istorijų, kaip tame „kambaruke“ netgi vykdavę pasimatymai aukštas pareigas užimančių asmenų ir jų naujųjų, „nelegalių“ draugų ar draugių.
 
Daugiau apie „kambaruko" istorijas - V. Danauskienė „Lazdijų žvaigždėje" (2019-07-12).
Autorius: 
"Lazdijų žvaigždės" inf.

Komentarai

Šaunuolė Merė. Pagarba, kad rauna tas senienas iš pagrindų.

Pletkais užsiima žurnalistė. Bet tai jos stilius...Turgaus boba ir tiek !

Daiva, čia Jūs ar Lina rašot?

Galiu net isvardinti kas su kuo ten gulinejo :) nebaisu kad netinkami vardai gali islysti?

reiskia neturejo darbo pakankamai ,kad turejo laiko visokiems sedejimams kambariukuose

Tai tam kambariuki galetu insikurt mokesciu inspekcija o kolidoriui policijos nuovada sutaupytum .

Pasidalinkit kam teko sedeti ant tos mikstos sofkytes:-)

O kas taps spaudos atstovu , ar tiesa kad iš buvusio mero tarpo??

spaudos atstovu turetu tapti issilavinima turintis, kompetentingas specialistas,nejaugi leisime ir toliau gabiam ,issilavinusiam rajono jaunimui issivazineti po didmiescius ir uzsienius,padekime jiems isikurti gimtineje , socialinius bustus statykime ne geraujantiems ir vaiku nepriziurintiems asmenims ,o suteikime gyvenamaji busta itin reikalingiems specialistams

Nu bet ir lygis musu zurnalistu, baisu. Uzsiima pletkais, VIESAI! Geriau parasykite, ka gerb.mere nuveike igyvendindama savo kaip meres rinkimu programa, tai yra kur kas svarbiau, nei tokie straipsniai, kuriuos geda skaityti!

Tai čia dar prie Matulevičiaus šitie baldeliai buvo, nieko naujo Margelis neuzgyveno, o ką norėjo Vilma parašyt nesupratau.

Ale ir čia vilmutės pagulėt nekvietė, oblomas jau su antru meru.

Mere dirba keli menesiai ir jau anonimas reikalauna, ka ji igyvendino! Atsipeikek zmogau, ko nereikalauni is buvusio mero 15 metu ataskaitos! Maziau pylk purvo! Saunuole mere, kad drasko situs lizdus!

Nu ką buvęs meras nuveikęs tai ir aklam aišku, o dabartinė? Vien tik straipsniai apie nieką, nu ale negali sakyt, tai irgi labai didelis darbas, kuris matomai ir bus pagrindinis merės užsiėmimas!

Tai palaukim, kai padirbs 16 metų tada pasakysim ką nuveikė, ko nenuveikė, o dėl kambariuko tai nespręskim pagal save, mano manymu ten kažkokius ,,reikalus'' aptardavo. Dabartinė merė tų paslapčių neturi, todėl ir kambariukų nereikia.

Koks žygdarbis...išnešė senus baldus į foje. Nupirks į tą kambariuką naujus. Poniai seni per prasti. Tada "žurnalistukė" vėl pavarys kokį rimtą straipsniuką. O visi komentatoriukai plos valio, koks įvykis.

Kas čia jau galvas kelia, ar ne Margelio šutvė, reikėtų pasidomėt, kas čia ta astrologija užsiima.

Šaunuolė merė, o buvusiems bus vietelė savivaldybėj kur atsisėdę ant sfkutės geras dienas ir veiksmus prisimintų.

Sofkutės dar stovės, kad dabartiniai galėtų savo veiksmus apmąstyti, tiksliau neveiksmus, nes nieko nedaro.

nu jo dabartiniai nedaro, o buvusieji darytojai ne tik nusidarė, bet ir prisidarė ir tai įvertino rinkėjai. Tai akivaizdu.

Jau nusidarė ir dabartiniai, Sėdėkit dugne toliau.:)

Dugne liko buvusieji, o apie dabartinius spręsim bent jau po metų. Dabar per anksti nes palikimą apgailėtiną jie gavo.

Sėkmės ristis į dugną. Dabartiniai DDDDD

dabartiniai turi žmonių pasitikėjimą ir į dugną nesiris, o tie kurie to linki (buvusieji) jau iš dugno tikimės neišlips.

pharma products promotion<br> <br> top pharmacy affiliate niches<br> <br> making money with pharmacy affiliate marketing<br> <br> residual income<br> <br> <br> <br> My webpage: <a href="https://forum.myumunna.com/community/community/profile/faechapman15766/">best cbd affiliate programs for herbal supplements</a>

Pagal straipsnio pavadinimą išeitų, kad mere atlieka kraustymosi paslaugas.Durnesnes antraštes nesugalvosi.

Na, pavadinimus (šio straipsnio pavadinimą) sugalvojo ne merė. Vilmos pasiklausk, ji tau greitai išaiškins (arba raštu parašys) apie savo sugalvotų antraščių "durnumą" - kaip pats išsireiškei :-)