Ištesėjo pažadą vaikams

Pažadą Lazdijų rajono savivaldybės socialinės globos centro „Židinys“ auklėtiniams padovanoti nepamirštamą kelionę baidarėmis viena gražiausių mūsų rajono upių Baltąja Ančia tęsime. Šiandien Lazdijų TIC direktorius Mantas Sabaliauskas Lazdijų rajono savivaldybės socialinės globos centro „Židinys“ direktoriui Egidijui Aleksoniui įteikė du dovanų kuponus ir kvietimą apsilankyti Veisiejų regioninio parko lankytojų centre. Dovanų kuponai (plaukimas baidarėmis Baltosios Ančios upe ir nakvynė kaimo turizmo sodyboje su vakariene ir pusryčiais) buvo įsigyti panaudojant Lazdijų TIC dvidešimtojo gimtadienio šventės metu svečių suaukotas pinigines lėšas. Primename, kad buvo surinkti net 635 eurai! Dar kartą dėkojame aukojusiems ir tikimės, kad globos centro „Židinys“ auklėtiniai patirs tik pačius geriausius įspūdžius. Gero Jums poilsio!
Lazdijų TIC inf

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Baikit juokus juk darote sau reklama is vaiku. Man negrazu atrodo lyg gerintumetes kazkam.dirbkit sau tyliai arba uzleiskite vietas kitiems.

Tikriausiai nepažįstate šių žmonių, jeigu rašote šį komentarą. Ach, tie lietuvaičiai, tik pavydėti temoka.

Labai šaunu, Mantai! Ir toliau taip.

Reikia rodyt kaip dirba naujai valdžiai, kad už agitaciją per rinkimus labai nenubaustų :))))

O ką nubausti, jau patys save valstiečiai nusibaude prisiimdami klejuka savo kompanijoje, kuris kankina ant jūsų .

matyt tas klėjukas skaudžiai tau "užmynė" už tavo savanaudiškus darbelius, kad taip dažnai jį minavoji? Sėkmės visai naujai išrinktos valdžios komandai.

Butu labai idomu kiek etatu turejo ponas sabaliauskas margelio vadovavimo laiku ir kiek ju dar laiko