Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas sugrįžta į Alytaus miesto savivaldybę

Lazdijų rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Vytuolis Valūnas nutarė sugrįžti dirbti į Alytaus miesto savivaldybę. Ten jis taip pat eis Švietimo kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pareigas.
Pirmadienį, atsisveikindama savivaldybės merė Ausma Miškinienė ir kiti kolegos  dėkojo vedėjui už darbą švietimo srityje ir džiaugėsi už sukurtą glaudų bendradarbiavimą tarp Alytaus ir Lazdijų savivaldybių.  „Tikiuosi, kad aktyviai bendradarbiausime ir ateityje spręsdami problemas Alytaus apskrities švietimo sektoriuje“ – teigė Ausma Miškinienė.  
Reikšmingiausiais savo darbais Lazdijų krašte V. Valūnas vadina  paminklo Lazdijų krašto partizanams pastatymą Seirijuose, kurio  statybos vietos parinkimo, projekto ir kitų reikalų derinimu nuo pat pradžių rūpinosi. Taip pat – Lietuvos partizanų vado Adolfo Ramanausko - Vanago tėviškės sutvarkymą ir pritaikymą lankymui Bielėnų kaime, kurių projektą jis koordinavo. Jis džiaugėsi, jog savivaldybėje buvo įgyvendinta jo idėja – išmokyti visus 3-4 klasių moksleivius plaukti. Savivaldybė jau antri metai įgyvendina šį projektą, vežioja viso rajono vaikus į Alytuje esantį baseiną.
Lazdijų r. sav. inf.

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

NETIESA! Tikrai neišmokino plaukti.Nuvažiavo net 4 kartus,o plaukimo treneriai net nesistengė išmokinti plaukti nemokančių vaikų.Išvada tokia:nesuprantu,kam vaikai aplamai ten važiavo,koks buvo projekto tikslas?Lauksiu atsakymo.

Na tikrai vaikai išmoko plaukti.jeigu vienas neišmoko tai nereiškua, kad visi!

tegul jau su tais savo "gerais" darbais kuo toliau nuo Lazdijų rajono.

Griuk negyvas, pati isvaro, pati dekoja!!!!

manau ir be varymo aišku kad žuvis kur giliau žmogus kur geriau, o ten kur eina visi savi dabar ir ryšiai išlikę tad žmogus mato kur bus gerai, o čia gi neliko ...

O pavaduotoja liks ar ir laiminga iseis.kazkaip protingi ir mokyti zmones iseina savo noru.kodel niekur nera paskelbta kurios mokyklos bus uzdarytos.

taigi iš švietimo sistemos išeina pagal jus mokyti ir protingi, o apie mokyklų padėtį rajone nieko nežinot tai va tas protingumas kur reiškiasi ?