Įteiktas ordinas „Už nuopelnus Lietuvai“

Trečiadienį Lazdijų rajono savivaldybės posėdžių salėje Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos kancleris Giedrius Krasauskas ordinu „Už nuopelnus Lietuvai” apdovanojo Emiliją Miltakis iš Nemajūnų kaimo, kuri su vyru Antanu užaugino ir išauklėjo 11 vaikų.
Lazdijų rajono savivaldybės merė Ausma Miškinienė nuoširdžiai padėkojo Emilijai Miltakis už kantrybę, meilę ir rūpestį, auginant gausų būrį vaikų.
Jau ne vienerius metus puoselėjama tradicija apdovanoti motinas, pagimdžiusias, užauginusias ir  išauklėjusias gausų būrį vaikų. Šiais metais Prezidentūroje buvo apdovanota ir Milda Marijona Sujetienė iš Šventežerio miestelio, kuri su vyru Antanu užaugino 8 vaikus.
Lazdijų r. sav. inf.

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Šaipėmės iš margelio, kad vien jo foto. Bet, kad jau....

šitokia proga margelio būtų ne mažiau šešios nuotr., o kad merė pasveikino tai gražu ir tokia proga būtina paviešinti.

neuzduski cik is piktumo

oi oi lazdijieciai, šalin nuo saves pavydo rubus nusimeskite, apkalbos tokios tik geda neša jums patiems, bukite zmones pirmiausia, šiai ligai pagydyti nera jokiu vaistu.. tik patys save gelbekite, o nesistenkite kito skandinti, juk lazda turi du galus. leiskite Mūsų merei normaliai atlikti savo pareigas, o viešieji jos veiksmai- tik pagyrimo verti, veiklos, idėjų, sumanymų atėjusi pas mus skleidžia tikrąjį viešojo Pirmojo asmens rajone žmogiškąją aurą, tik sėkmės Jai visur ir visada...

Kaip didžiuojuosi ir žaviuosi Lazdijų mere. Kuo didžiausios sėkmės Jums ir mums visiems lazdijiečiams.

pritariu, sėkmės merei ir visai jos komandai. Pirmirji žingsniai puikūs.

Viskas labai faina sekmes, bet tik , kad kartais neapsidirbtu nuo to mandrumo ir vaikiskumo.