G. Salatkos parašas iždą patuštino daugiau nei 10 tūkst. eurų

Lazdijų rajono savivaldybė pralaimėjo vietiniame teisme.

Buvusio Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus, o dabar – savivaldybės tarybos nario Gintauto Salatkos parašas ant sutarties su firma „Rezit“ ir pastarosios paslaugų atlikimo darbų perdavimo-priėmimo akto rajono biudžetui atsiėjo daugiau nei 10 tūkst. eurų.
Ginčai dėl sumokėjimo už sutartyje numatytas paslaugas pasiekė teismą, kuris įpareigojo Lazdijų rajono savivaldybės administraciją ne tik sumokėti už paslaugas, bet ir priteisė palūkanas bei audito firmos patirtas bylinėjimosi išlaidas.
Tuo tarpu pats G. Salatka sako viską daręs pagal įstatymą ir nuostolio iždui nepadaręs.

Plačiau apie tai – V. Danauskienė „Lazdijų žvaigždėje“ (2019-05-17)

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Kur rasti kiek kainavo artoju arimo svente koks jos biudzetas. Ir ar nebuvo persistengta su prizais.

O tai pačiam prizo neteko, kaip suprantu :-)

Taigi iš pavadinimo : "G. Salatkos parašas iždą patuštino..." aišku apie ką kalbama. Prie ko čia "Pirmosios vagos" - arimo, kaip rašai, šventė? Ar toks piktas, jog prizo negavai?

vien tik bibliotekos sargė Naujalienė ir darželio sargų šeimyna kiek ištuštino biudžeto. Naujalienė ištuštino, bet vis dar dirba trečiam aukšte.

Nu bet ir pavydumas - tų brolių (ir sesių) lietuvių...

O koki darba bibliotekoje dirba dineta ir kas ir uzka jai moka atlyginima!

Skaityk postą aukščiau!

o kiek kainuodavo praeitos varzybos ir ar nebuvo persistengta su prizais ir palapines vaisemis pateptiesiems?

Būtų šventės organizatoriai žinoję, jog jausiesi toks "neteisingai" užgautas ir "apdalintas", tikrai, manau, ir pačiam tą prizą būtų įteikę (už ką nors) :-)

O, tai ką, žmogaus prie to stalo net nepavaišino ?! Netvarka...

Žinoma, kad nevaišino, argi dabar žmogus šitiek rašytų apie tas šventes? Tokie prizai, palapinės su vaišėmis, o jam, suprantu - nieko! Ir jaučiasi užgautas, o ką jūs manot.

,,Kaušas" tamsta esi jeigu tau rūpi artojų arimo biudžetas, nes matosi, kad nežinai , kad ariama nuosavais arkliais, o man atsivežti arklius kainuoja. Dėkoju organizatoriams už kasmetinį kvietimą atvykti ir dalyvauti arimo arkliais varžybose, nes gaila susižeidė arkliai treniruojantis- todėl tik likau varžybų stebėtoju. Labai graži šventė ir pavykusi. Man tik labai gaila, kad kažkam rūpi švenčių biudžetai, o jeigu neklysiu pasakyt, tai geriausiai malti Š.... . Dabar pastaba organizatoriams ir visoms partijoms ir judėjimams: pagerbėt gražiai a.a Stasy,bet kai kai ką ir pamiršote pagerbti, kuris galbūt jau kalbasi su a.a Stasiu.Gėda man buvo pažvelgti į jo Tėvų akis, kurios buvo gilaus liūdesio ir nusiminimo.

Sodint nachren vieną syki ir viskas

Oooo, kokia Jūs griežta, Stasele, atsiprašau - Stase.

Naujelieke margio pusesere ko jus tikejoties ji ten bimliotikoj buvo auksciau direktores!

Ji netik mero bet meres giminaites gimine.tad nevaryk.....

Vien "pletkus" skaitau...

Manau, Kad Saltka buvo priverstas tai daryti.Kaip ir daugelis direktorių pridejusių parašų ant nemenkų išeitinių. Kaip sakoma liepe iš auksčiau jie dare, nes bijojo.

Savireklamos stendai už 11 tūkst., niekiniai auditai už 10 tūkst... Dar, manau, čia tik smulkmė margio komandos darbų lenda... Kada gi pirkimų iš nemargio knygynėlio sumos pradės aiškėti?

Kad auditai niekiniai tai faktas! Nesuvokiama sveiku protu! Kam tie stendai! Bet atkatai reikejo pasimt, va o mum tik stendai liko! Geriau tuos pinigus but panaudoje kad ir zmonem vandeni ivest. Per tiek valdymo metu jokio reiksmingo darbo tik savo kisenes pildesi! Ateis eile ir knygyneliu:-)

vai vai, kaip greitai pamirsta karve, kad telyčia buvo...

taigi, vai vai, pamiršo visi margeliniai kaip tik savus rajone pažinojo ir tik jų nuotraukos vos tilpo laikraščiuose tai kuo patys kvepia tuo kitus tepa. Gi mūsų merė bendrauja visuose renginiuose su visais tik jiems norisi vis tokio pat dėmesio ir tos pačios - jų tvarkos ir bendravimo tai rašinėja straipsnius "Lazd. žv." kaip vaikai nuskriausti smėlio dėžėj. Gėda.

Konservatoriai Ausma tau balsu nedades matai kaip simonytei atsitiko. Bek tu nuo ju greiciau.