Šiandien „Lazdijų žvaigždėje“ – metinis interviu su meru

Meras A. Margelis.

Interviu su rajono savivaldybės meru kiekvienų metų pabaigoje yra ilgametė „Lazdijų žvaigždės“ tradicija. Ją tęsiame ir šiemet. Nors per visus metus rajono savivaldybės meras Artūras Margelis mūsų laikraščio ne kartą buvo paprašytas išsakyti savo poziciją, tačiau neaptartų temų dar liko ir šiam interviu.
Pasikalbėti su meru šįsyk susėdame prieš pačias Kalėdas, laisvą dieną, taigi, turime laiko. Ir kalba šįkart krypsta ne tik apie darbą, bet ir apie žmones, santykius su jais, požiūrius į kai kuriuos mus šiais jau išeinančiais metais lydėjusius reiškinius.
Apie tai – „Lazdijų žvaigždėje“ (2018-12-28).

 

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Mere geriau mokslus pabaikti ne lakste po renginius scented.

Tai kad jam jau sakes, nebent pijokai uzbalsuos ir jo pacio saika. Kam tie mokslai mirusiam politiniui lavonui?

kas ten toks ilgas padziautas toje puoksteje ....

Kodėl ataskaitoje nėra paminėtas naujas lėlių teatras iki kovo mėnesio planuojantis suvaidinti 22 spektaklius, po du kiekvienoje seniūnijoje. Butaforijos ir dekoracijų elementai jau demonstruoti pagrindinėje Lazdijų miesto aikštėje. Ruošiamos dvi lazdelinės lėlės ir 155 valdomos virvelėmis. Lėlės primins grynojo realizmo estetiką, taip pat praėjusio laikotarpio bei šių dienų dailininkų stilizuotus charakterinius personažus. Spektaklis vadinsis „Mes patys negalime – mus reikia tampyti virvelėmis“. Dauguma lėlių teatrų (su nedidelėmis išimtimis) laikosi įkūrėjų iškeltos nuostatos – kurti tik vaikams, bet šis teatras išskirtinai vaidins suaugusiems sulaukusiems 18 metų.Tai bus mono spektaklis kur vienas aktorius animuoja lėles ir pritaria savo kurta ir atliekama daina. Aktorius įžengė į teatro pasaulį drąsiai ir atkakliai įgyvendindamas savo vizijas ir sumanymus. Pasibaigus gastrolėms po seniūnijas, labiausiai žiūrovams patikusias lėles, planuojama tampyti visus keturis ateinančius metus. Tik ar žiūrovai norės toliau žiūrėti spektaklį, kaip tęsiamas jų brangaus Lazdijų krašto alinimas, parodys laikas.

skaudžiausias pinigų taškymas visokiems niekams ir draugams vietoj to ,kad kelius kaimuose nuvalytų,o vasarą pagreideriuotų ir kt.

O man atrodo margio ir liberalų era baigta. Jau prisivadovavo.