Padėkota globėjams ir įtėviams

Gruodžio 20 d. Lazdijų kultūros centre vyko Lazdijų rajono savivaldybės socialinio globos centro „Židinys“ padėkos renginys rajono globėjams ir įtėviams. Renginyje dalyvavo ir visiems, apsisprendusiems globoti be tėvų likusius vaikus, dėkojo Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis.

„Dėkoju visiems, globėjams ir socialinio globos centro „Židinys“ darbuotojams, kurie apsisprendė pasidalinti savo šiluma, gerumu bei meile su labiausiai to stokojančiais vaikais“ – sakė Lazdijų rajono meras A. Margelis. Rajono vadovas globėjams, bendruomeninio centro darbuotojams bei vaikams padovanojo ekskursiją į pasirinktą vietą, o vaišių stalui atnešė saldžių dovanų.

Lazdijų rajono savivaldybės socialinės globos centro „Židinys“ direktorius Egidijus Aleksonis dėkojo visiems globėjams ir bendruomeninių namų darbuotojams už kilnų, nuoširdų ir atsakingą darbą, globojant be tėvų likusius vaikus. Visiems šventės dalyviams direktorius įteikė padėkas bei atminimo dovanas.

Metų nuveiktus darbus pristatė  Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Alytaus apskrities vaiko teisių apsaugos Lazdijų skyriaus vyr. specialistė Ramunė Gurevičienė bei Lazdijų rajono savivaldybės likusių be tėvų globos vaikų globėjų asociacijos „Spindulys“ pirmininkė Asta Bagdonienė.

Vakaro metu muzikinius kūrinius dovanojo Lazdijų meno mokyklos mokiniai, visų susirinkusių vaikų laukė žaislų kūrimo edukacija.

Lazdijų r. sav. inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Ar Margelytė irgi globėja, kur žiūri Gurevičienė - išmokins vaikus rūkyti.

O tai margis toks sveikuolis. O margelytė rūko?!

Iš kur tiek neapykantos darbuotojams? Puikus renginys! Visi šie žmonės dirba atsakingą darbą, sunkus darbas su likimo nuskriaustais vaikais. Jiems reikia padėkoti, kad aukojasi. Daugiau gerumo, pasitikėjimo vienas kitu.

Likau sužavėta renginiu. Noriu padėkoti direktoriui ir visam globos centro kolektyvui, jūs esate nuostabūs, puikiai išmanote savo dirbamą darbą. Tą ne kartą jau įsitikinau, papuolusi į kėblias situacijas. Didžiausia padėka ir pagarba jums už suteiktą pagalbą.