Rajono centre sužibo Kalėdų eglutė

Penktadienį Lazdijų miesto Nepriklausomybės aikštėje prasidėjo stebuklingų žiemos švenčių laukimas. Šventės „Pasaulio nykštukų pasaka miesto princesei” metu pačiomis nuostabiausiomis spalvomis nušvito pagrindinė Lazdijų rajono savivaldybės eglutė. Tradiciškai miesto puošmena buvo įžiebta kartu su savivaldybės meru Artūru Margeliu.
Visus džiugino ir į kelionę aplink pasaulį kvietė „Labaiteatras“ aktoriai. Be to, miesto aikštėje veikė Kalėdų Senelio paštas ir net dvi dienas šurmuliavo šventinių dovanėlių, rankdarbių bei skanumynų turgelis, kuris viliojo praeivius ir šventės dalyvius. Šalia nuostabios muzikinės miesto eglutės išsirikiavo originalios, išskirtinės ir nuotaikingos įstaigų, bendruomenių ir organizacijų kalėdinės instaliacijos.
Momentas, kai suspindo Lazdijų žaliaskarė, buvo palydėtas gausiais miestelėnų šūksniais, ovacijomis, o dangų tą pačią akimirką nušvietė fejerverkų lietus.
Lazdijų krašto gyventojus ir svečius į aikštę atviliojo noras pamatyti, kaip gi šiais metais atrodys pagrindinė miesto puošmena, tačiau net ir po įžiebimo ceremonijos niekas neskubėjo namo, o mielai klausėsi tikrą kalėdinę nuotaiką sukūrusių atlikėjų Gabijos ir Žygio atliekamų kūrinių.
Lazdijų r. sav. inf.

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Gausiai čia tų gyventojų ir svečių susirinkę. :)

Labai gražiai prie kalėdinės atributikos ir klaunų viską galinčių stendas