Populiarioji nuotrauka mero šeimoje tapo tik linksmų komentarų objektu

Komentuodamas šią nuotrauką, rajono savivaldybės meras A. Margelis sakė, jog toks jos populiarumas bei komentarai socialiniuose tinkluose – tai įrodymas, kad žmonės juo domisi ir mato.

Socialiniuose tinkluose šią savaitę sparčiai buvo platinama ir komentuojama nuotrauka, kur žiūrovų pilnutėlėje salėje ant rajono savivaldybės mero Artūro Margelio kelių sėdi charizmatiškoji dainininkė, buvusi Seimo narė Donalda Meiželytė.
„Lazdijų žvaigždės“ paprašytas pakomentuoti šią nuotrauką ir papasakoti jos istoriją, Artūras Margelis netvėrė juoku. „Taigi praėjusį šeštadienį į Kučiūnuose vykusią tradicinę derliaus šventę buvau pakviestas. Kad koncertuos Donalda – visai nežinojau. O ji dainuodama ne vienam salėje buvusiam vyriškiui ant kelių atsisėdo. Tarp jų – ir man. Dar ir asmenukę kartu pasidarėme... Nesuprantu, kodėl čia tam faktui tiek dėmesio – juk buvo šventė, linksminomės“, – juokėsi meras. Jis sakė, jog Donaldos dėmesio sulaukė ne tik šiuo prisėdimu ant kelių. Ji, kalbėjusi savo koncerto metu, paminėjo žinanti, jog Lazdijų rajono savivaldybė – viena iš daugiausiai lėšų kultūrai skirianti visoje respublikoje. O vėliau, jau koncerto pabaigoje, merui pasakė dar vieną komplimentą už tai, kad šis per visą koncertą išsėdėjęs. Kitų rajonų vadai, pasak jos, tai jau pačioje koncerto pradžioje dingsta, tik oficialioje renginio dalyje gali juos matyti...
Ar sulaukiantis moterų dėmesio kituose rajone gausiai vykstančiuose renginiuose? Tikrai taip – moterys jį ir pakalbina, ir šokti pakviečia. Tai yra malonu, kad mato jį kaip žmogų, su kuriuo galima ir pašokti, ir pajuokauti, ir apie reikalus pakalbėti, o ne tik kaip valdžią. Tačiau tokio dėmesio meras sako nesureikšminantis. Juolab kad dėl išskirtinio dėmesio kuriai nors vienai moteriai, išskyrus savo žmoną Liną, jam priekaištų dar niekas nėra pareiškęs. Tiesa, žmona Lina renginiuose ne visuomet būna kartu. Štai ir tą šeštadienį, kai Kučiūnuose vyko šventė, ji buvo išvykusi pas savo mamą į Pakruojo rajoną, į Žeimelį. Pas žmonos tėvus jis kartu taip pat dažnai važiuoja, tačiau dabar, rudenį, kai rajone tokia renginių gausa, visi savaitgaliai yra sudėlioti pagal darbo grafiką.
Paprašyta minėtą nuotrauką pakomentuoti, rajono savivaldybės mero žmona Lina sakė, jog tikrai nesanti pavydi, vyro nekontroliuojanti. Juo labiau kad šioje nuotraukoje ant vyro piršto aiškiai mato sutuoktuvių žiedą – ištikimybės jai ženklą. Beje, tą žiedą meras ne visuomet nešioja, kartais tiesiog pamiršta. O jei eidamas į renginį be žmonos jį užsimovė – tai puiku. Šeimyninei laimei jokie komentarai tikrai nepakenks.
Nijolė Sukackienė, „Lazdijų žvaigždė“

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Apie mero šeimą jau kiti komentarai eina....

Ale tai, kad caro žiedas jau ant kairės rankos...

Linute, oi gerai padarei... tik jau anksčiau reikėjo. Bent jau pernai rugsėjo mėnesį...

žiūrėk geriau savo šeimos, jeigu dar ją turi

Aš turiu, o caras jau....