Lazdijus pasiekė naujas geltonasis autobusiukas

Šiandien Lazdijų Nepriklausomybės aikštėje savivaldybės meras Artūras Margelis, jo pavaduotojas Valdas Petras Mikelionis, administracijos vadovai, švietimo skyriaus specialistai bei mokyklos-darželio „Vyturėlis“ mokiniai pasitiko naująjį geltoną autobusiuką, gautą iš Švietimo ir mokslo ministerijos.
Lazdijų rajono meras A. Margelis džiaugėsi, kad šiais metais į rajono mokyklas atriedėjo trys nauji geltonieji autobusiukai.  Su naujaisiais autobusiukais vaikai saugiai pasieks mokyklas ir namus, taip pat galės planuoti išvykas ir aplankyti gražiausias Lietuvos vietas.
Meras kartu su darželio-mokyklos direktore Loreta Jurkoniene atkirpo simbolinę atidarymo juostelę, o  naująjį geltonąjį autobusiuką pašventino Lazdijų Šv. Onos parapijos klebonas Nerijus Žvirblys.   Rajono vadovai apžiūrėję autobusiuką iš arčiau bei  kartu su mokiniais įsiamžinę bendroje nuotraukoje, vieną klasę naujuoju autobusiuku išlydėjo į pamokas.
Šiemet bus išdalintas rekordinis skaičius – apie 160 geltonųjų autobusiukų. Nauji autobusiukai bus skirti vežioti mokinius iš reorganizuotų, likviduotų ir pertvarkytų mokyklų kaimuose ir miesteliuose, gyvenančius toliau kaip 3 km, taip pat priešmokyklinio ugdymo, specialiųjų poreikių turinčius mokinius. Autobusai į mokyklas išriedės trimis srautais: 50 autobusų  buvo perduota  šventės metu prieš naujuosius mokslo metus, dar tiek pat autobusų bus atiduota mokykloms rugsėjo mėnesį, ir dar 57 autobusai į mokyklas atriedės lapkritį. Vieno iš jų laukia ir Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazija.
Lazdijų r. sav. inf.

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Cirkas ir ne daugiau. Suaugę žmonės esat. Lipant iš lovos margelis tuoj pradės juosteles karpyt.

Kuo daugiau mokykliniu autobusu tuo maziau mokyklu lieka. Verkt reikia o ne dziaugtis.

teisingas pastebejimas

Juokdariai. Dirbt eikit.

lazdijam dar reik 20 tokiu nes po viena vaika veza is n.kirsnos paima viena o kiti stovi stotelei nes kitos mokyklos lauke marsrutinio autobuso ir vezioja po puse rajono su persedimais rudaminoj tai ar negaletu paimt ir kitos mokyklos vaikus

O į Stebulių mokyklą kuo veža ir iš kur ir kiek mokinių?

Dar vaikus tampo...

eilinį kartą išpūstas burbulas jau prieš vaikus gėdytūsi su tais burbulų pūtimais. Suaugę žmonės, o elgiasi kaip vaikai.

Kaip jus zmones nesuprantat,joks cia margio nuopelnas tas busas,aukstesne valdzia skyre o ne koks apsisaukelis visagalis margis.

supranta žmonės viską, bet ką jiems daryti neiti į tuos cirkus??? Gi darbą išlaikyti jiems reikia ir taip rajonas bedarbystėje pirmaujam...

visų neatleis! Vieną kartą reikia parodyti savo stuburą, o ne su "muilu" lakstyti, nes jau tikrai gėda turėtų būti ir prieš šitus vaikus ir jų tėvus!

Kokia bedarbystė??? Jei margis jau kviečiasi darbuotojus iš kitų rajonų (Mazurkevičius, Genys, Valūnas ir kt.). Tai ką jau nėra mūsų rajone žmonių kas galėtų dirbti? Baisu, kas čia darosi. Jam mūsų rajono žmonės - dešimtoje eilėje. Svarbu lovio nepaleisti.

Iš nieko šou padaro, svarbu pasifotografuot.

Aršiau sovietizmo. Ankščiau duodavo Stalinas, dabar Margelis. Rugsėjo 1 Kregždutės darželyje vos neapsivėmiau, kad direktorė pradėjo dėkoti asmeniškai Margeliui už tvorą ir kitus dalykus. Atrodo, kad iš savo kišenės. Klounai ir tiek. Turėkite savigarbos.

tai, kad jei jam nepadėkoja, kuris nors įstaigos vadovas viešai, tai tada pats sau padėkoja garsiai, koks jis geras.

nu va Margelienė išeina iš savivaldybės, tai Rasa išlindo, nes jau buvo dingusi iš eterio. Ką čia galėtų reikšti...?