Su lazdijiečiais susitiko kandidatas į prezidentus V. Ušackas

Praėjusią savaitę Lazdijuose lankėsi kandidatas į kitąmet vykstančius Lietuvos Respublikos prezidento rinkimus Vygaudas Ušackas. Lazdijų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos salėje jis susitiko su Lazdijų rajono savivaldybės meru Artūru Margeliu, administracijos direktoriumi Gintautu Salatka, jo pavaduotoju Jonu Stankevičiumi bei miesto žmonėmis.
Kandidatas į Lietuvos prezidentus visiems susirinkusiems pristatė savo idėjas ir kryptį šaliai. Į rinkimus jis eina su kodu, kurį vadina „Laiminti Lietuva“. V. Ušackas dabar mato susiskaldžiusią, pilną abejingumo bei neteisybės šalį.  „Mes neturime krypties bei strategijos, kuo norime būti, ką turime daryti, kaip sugrąžinti žmones Lietuvai“ – sakė V. Ušackas. Kandidatas į prezidentus siektų, kad regionai taptų išmaniais, kryptį turinčiais ekonominiais centrais. Savo kalboje pabrėžė, kad svarbiausia yra Lietuvos žmonių saugumas bei gerovė. Teigė, kad reikėtų labiau stiprinti gynybą, siekti nuolatinio NATO pajėgų buvimo regione, investuoti į gynybinius pajėgumus ir Lietuvos kariuomenę.  Puoselėti lietuviškas tradicijas,  kultūrą ir kalbą. Taip bus ugdoma laisvę mylinti, sumani ir išmintinga jaunoji karta. Savo kalboje jis akcentavo būtiną aiškią kryptį šaliai, žinojimą kiekvienam žmogui, kur link einama, laisvę ir orumą šalies gyventojams pažymėjo kaip svarbiausiu būsimojo prezidento prioritetu.
Po prisistatymo V. Ušackas  diskutavo su į susitikimą atvykusiais gyventojais jiems rūpimais klausimais. Jis teigė, kad matydamas suvienytas tautos jėgas ir aiškią kryptį kurti teisingą ir Laimingą Lietuvą, turėdamas ilgametę patirtį, kurią sukaupė visame pasaulyje, yra pasiryžęs prisiimti atsakomybę ir sunkiai dirbti, kad šalies žmonės gyventų oriai.
Lazdijų r. sav. inf.

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Manau, kad "Suvaryti" savivaldybės ir bibliotekos darbuotojai

Tikrai taip, pats buvau ir mačiau kas dalyvavo.

O kodėl straipsnyje nepaminėta, kad kandidatas į prezidentus pažadėjo tiesti draugiškus tiltus su Rusija. Gal tada per tuos tiltus Putinui bus lengviau ateiti ir gelbėti "skriaudžiamuosius" ?

o tai jau judėtojų vadui Margeliui su jo kompanjonu malinausku jis labai tinka...