Socialinės globos centro „Židinys“ darbuotojai paminėjo profesinę šventę

Kasmet rugsėjo 27 d. Lietuvoje oficialiai minima Lietuvos socialinių darbuotojų diena. Šios profesinės šventės proga, Lazdijų rajono savivaldybės socialinės globos centro „Židinys“ direktorius Egidijus Aleksonis, pakvietė socialinius darbuotojus ir jų padėjėjus susiburti draugėn ir paminėti šią dieną. Pasveikinti socialinius darbuotojus atvyko Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis.
Rajono vadovas sveikindamas socialinės globos centro „Židinys“ socialinius darbuotojus profesinės šventės proga teigė, kad šiandieninėje visuomenėje ši profesija tampa vis reikalingesnė ir atsakingesnė, džiaugėsi, kad darbuotojai atlieka tokį sudėtingą, bet reikšmingą darbą. „Didžiuojuosi šios įstaigos veikla ir kiekvieną kartą nudžiungu išgirdęs teigiamus atsiliepimus apie Jūsų nuoširdų darbą, meilę ir pagalbą likimo nuskriaustiems vaikams, kurie praradę savo tėvus, jaukius ir šiltus namus suranda čia. Linkiu Jums neblėstančio optimizmo, kantrybės, laimės“, sakė Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis.
Už globojamiems vaikams suteikiamą šilumą, atjautą, galimybę būti išgirstiems ir suprastiems, dėkojo ir socialinės globos centro „Židinys“ direktorius Egidijus Aleksonis. Jis visam kolektyvui linkėjo kantrybės, neblėstančių jėgų ir energijos, sprendžiant iškilusias problemas ir besirūpinant įstaigoje gyvenančiais vaikučiais.
Po sveikinimų ir linkėjimų, visi susirinkę socialiniai darbuotojai kartu su Lazdijų rajono savivaldybės meru Artūru Margeliu ir socialinės globos centro „Židinys“ direktoriumi Egidijumi Aleksoniu bendravo, džiaugėsi nuveiktais darbais ir sprendė vis iškylančias problemas prie arbatos puodelio.
Lazdijų r. sav.

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

FU

Sveikinimai kolektyvui ir šauniam direktoriui.

Kolektyvas skaldomas super lojalaus merui "šaunaus" direktoriaus ir be muilo visur lendančios rudzinskės.

Oho. Ir čia nesutarimai ir čia Margelio ausys kyšo. O tie super "lojalūs" ir padaro, nes bent kokia kaina turi įtikti carui.