Šiandien – streikas Lazdijų M. Gustaičio gimnazijoje

...Visos minėtos aplinkybės ir skirstomi pinigai rajone nekelia pasitikėjimo nei švietimo ir mokslo ministre, nei Lazdijų rajono administracija, nei mokyklų vadovais. Mokytojo profesija tapo neprestižinė.
„Į aktyvaus sąmoningo piliečio sąvoką įeina būtinybė netylėti, kai kalbama apie tavo tėvynę. Yra iliuzija, kad civilizuotoje visuomenėje atsiras stebuklingų jėgų, kurios ims ir viską sutvarkys. Nesutvarko. Mano atsakymas: geriau jau netylėti. Tyloje gimsta monstrai“, – teigė Leonidas Donskis...
Lazdijų M. Gustaičio gimnazijos profesinės organizacijos pirmininkė Joalita Lynikienė

Plačiau – „Lazdijų žvaigždėje“ (2018-11-16).

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Sėkmės siekiant tikslo

Gerb. Kalesniko aiškumas ir skaidrumas - streikas !!! Kuo tikėti ???

Nepasiduokite trenere!!!!!

Šaunuoliai! Jūs esate pavyzdys mums visiems!

Pasikeitė Švietimo skyriaus vedėjas - ir mokykloje streikas.

Lazdijieti, ši mokykla streikavo ir prie buvusio ŠS vedėjo J.Gudžiausko...

Ką tas vedėjas raukia apie švietimą , va vėliavų tai pristatė , o švietimas ir mokytoju algos jam ,,dzin,,.

na ką "raukia" tas vedėjas tą ir veikia gi stiebų pilna pristatyta, vėliavos kabo, o minėjimai kas savaitė..., o dar sugeba valdžiai patarnauti tai argi mažai? O mokytojai ir mokyklos patys savimi pasirūpins ar ne?

1 Iš Alytaus jau atvažiavo , bet, kada išvažiuos šis vedėjas į Alytų nežinau, su nepaliktais mokesčiais Lazdijų r. sav. ,neaišku. Na, bet rajono pinigėlių tai ,,pra...so vėliavų stiebams. Girdėjau kontrolierius kandidatuos į merus, aišku alytiškis, kuris padarė RSO iki bankroto, mes likom apgauti nuo šito ponulio. Dabar skaitau ,,15 min' naujoji kandidatė į Lazdijų merus nuo,, gandragalvių" anot p.Valatkos mūsų žemietė ŽŪM viceministrė,, A" iš A.Kirsnos. Pasižiūriu video 15 min.ŽŪM, visa valdžia ministerijos darbo metu ministerijos patalpose laka šnapsą ir šoka. Beniau per visą Lietuvą švenčiančią 100 metį, pasirodei per TV, kad tu esi blaivininkas, tavo kelrodė Naisių P...s sakė, kad tai profesionalų ministrai, šnapsui - ne, išblaivynki tu juos.