Į S. Arbačiausko vietą – vienuolika pretendentų

Vienuolika – tokį skaičių, paklaustas, kiek pretendentų padavė prašymus dalyvauti Lazdijų rajono savivaldybės administracijos skelbtame konkurse valstybės tarnautojo – Lazdijų seniūnijos seniūno – pareigoms užimti, nurodė Valstybės tarnybos departamento Vidaus administravimo skyriaus visuomenės informavimo specialistas Audrius Dabrovolskas.
Rajono savivaldybės administracijos direktorė Ilona Šaparauskienė sako, kad konkurso laimėtoją lems ne pažintys ar partinė priklausomybė, o gebėjimai ir kompetencijos. Pasak jos, konkursą vykdo valstybės tarnybos departamento sudaryta komisija, kurioje savivaldybės administracija deleguoja vos vieną atstovą iš septynių komisijos narių.
Plačiau – V. Danauskienė „Lazdijų reklamoje“ (2019-09-03).

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Aha, reiks ir man tada bandyt. Ką gali žinot, gal ir pavyks... Blato, pažįstamų neturiu, sugebėjimai tikriausia dar atsiras...

Ponia I.Šaparauskienė gali kalbėti ką nori. Jau dabar aišku, kad seniūnu bus J.Matulevičius. Per rinkimus aktyviai talkino Ausmai ir valstiečiams, tad nebus pamirštas tikrai. Kiti pretendentai tik be reikalo gaišta laiką.

Jo, seniai jau eina gandas del Matuleviciaus pagyvensim pamatysim, kaip permainų zmones, ar laikysis savo zodzio...

Girdejau kad testu kazkokiu jonas neislaike.tad seniunu nebus.

Susėdę nuolatiniai pletkininkai ir tiek pletkavoja prisirinkę gandų. Šlykštu net, kad tik kuo daugiau purvo paskleist.

Aš tai dėl to nesuku sau galvos. Nei nuo to mano gyvenimas pablogės, nei pagėrės. Seniūno pareigos nėra pagrindinis pragyvenimo šaltinis. Reikia papildomai prisidurti, pvz. jaučius auginti ar dirbti žemę ir pasėlius deklaruoti. Tik tiek, kad stažas eina.