Skaniausią pyragą Dzūkiškų obuolių šventei iškepęs bendruomenės pirmininkės vyras pasidalijo jo receptu

A. Kirsnos bendruomenės pirmininkės  R. Kajokienės vyro keptas obuolių pyragas pripažintas skaniausiu.

Gintaras Kajokas – puikus kulinaras, jo obuolių pyragas šiemet Dzūkiškų obuolių šventėje buvo pripažintas skaniausiu. Mama išmokė visus tris sūnus maistą gaminti, tad obuolių pyragą Gintarui iškepti vieni juokai. Jis ir grybukus, ir riešutus, ir naminius sausainius kepa – viską. Žmona Ramunė Kajokienė, Aštriosios Kirsnos bendruomenės pirmininkė, pripažįsta, jog vyras gamina geriau nei ji, o ir bendruomenės šventėse jis visada sukasi ten, kur gaminamas maistas.
Išsamiai – naujausioje „Lazdijų reklamoje“ (2021-08-24).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.