Įspūdingas konkursas Veisiejuose: į vieną vietą – dešimt kandidatų

VESK Pietų Lietuvos filialo direktorė L. Vaitiekūnienė (pirmoje eilėje antra iš kairės): „Mokydamiesi pas mus, žmonės tarsi perrašo savo likimą." 

Verslo ir svetingumo profesinės karjeros centro (VESK) Pietų Lietuvos filialo Veisiejų Verslo ir technologijų profesijų skyriuje su nekantrumu laukta naujųjų mokslo metų pradžios. 

"Šiemet mūsų filialo bendrojo ugdymo skyriaus darbas bus organizuojamas tik Veisiejuose. Turime nemažą iššūkį, mat iš Druskininkų į Veisiejus mokytis persikelia apie 70 mokinių. Taigi 9–12 klasėse šiemet mokysis apie 135 mokiniai. Esame pasiruošę, kad jų integracija į mūsų bendruomenę būtų kuo sklandesnė", - teigė Pietų Lietuvos filialo direktorė Laimutė Vaitiekūnienė. 

Veisiejuose veikia du iš trijų VESK Pietų Lietuvos filialo skyrių: verslo ir technologijų profesijų ir bendrojo ugdymo. Čia šiemet mokysis 313 mokinių. 

Direktorė papasakojo ne tik apie iššūkius, populiariausias profesijas, bet ir apie įspūdingą konkursą per papildomą priėmimą – į vieną laisvą apskaitininko vietą pretendavo net dešimt kandidatų.

Plačiau - K. Sukackas naujausioje ,,Lazdijų žvaigždėje" (2023-09-08).
 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.