Įteikti Lazdijų krašto „Verslo sparnų“ apdovanojimai

Penktadienio vakarą po trejų metų pertraukos Lazdijų kultūros centre pagerbti ir iškilmingai apdovanoti verslininkai, per paskutinius metus ženkliai prisidėję prie bendruomenės stiprinimo, darbo vietų ir gerovės kūrimo Lazdijų krašte. „Verslo sparnų“ nominacijos įteiktos ir ilgus metus verslus plėtojantiems ir pandemijos ribojimų nepabūgusiems jauniesiems verslininkams.

„Džiaugiuosi atgimusia iniciatyva įvertinti mūsų krašto bendruomenės narius, kurie randa galimybių ir noro savo idėjas bei intelektinį potencialą panaudoti čia, Lazdijų krašte. Didžiuojamės žmonėmis, kurie būtent čia vysto verslus, kuria šiuolaikiškus produktus, teikia kokybiškas paslaugas ir taip prisideda prie mūsų šalies regionų stiprinimo“, – sveikindama susirinkusiuosius teigė Lazdijų rajono savivaldybės merė Ausma Miškinienė.

Iš viso renginio metu įteikti septyni „Verslo sparnai“, paskatinti jaunieji verslininkai, apdovanoti draugiškiausi krašto verslai.

 „Metų darbdavio“ nominacija atiteko UAB „Lazdijų sveikatos centrui“, atsakingai prisidedančiam prie kovos su pandemija. Šiuo metu centre dirba 79 darbuotojai. Teikdamas nominaciją įstaigos vadovei Virginijai Venckuvienei Lietuvos pramonininkų konfederacijos generalinis direktorius Ričardas Sartatavičius pažymėjo, kad labai svarbu ne tik koncentruotis į centrus, bet ir stiprinti bei palaikyti smulkius ir vidutinius verslus regionuose. „Dideli darbai prasideda nuo mažų darbelių, stambūs verslai – nuo smulkių verslų ir iniciatyvų“, – sveikindamas renginio iniciatorius ir nominantus  teigė R. Sartatavičius.

„Tvariausio verslo“ nominaciją pelnė prieš daugiau nei 20 metų įkurtas Ginto Cimakausko ūkis ir UAB Paukščių gojus. „Pats sau darbdavys“ nominacija atiteko Nijolei Žaliaduonienei, prieš kelis metus Lazdijuose įkūrusiai Bajoriškės kepyklėlę. „Stabiliausio verslo“ titulas įteiktas 24 metus veikiančiai ir stabilias darbo vietas rajone kuriančiai įmonei UAB Pietų Megrame. „Metų proveržiu“ paskelbtas Edmundo Jastramsko ekologinis ūkis, atliekantis kilnią gamtos tausojimo ir visuomenės sveikatinimo misiją. „Jaunasis verslo sparnas 2021“ nominacija įteikta pandemijos nepabūgusiems ir pačiame karantino įkarštyje mobilią pirtį „Briedinukė“  įkūrusiems jauniesiems verslininkams Eglei Jarmalaitei ir Mantui Valukoniui.

Lietuvos regionų verslo plėtros asociacijos įsteigta nominacija „Verslo bitė 2021“ įteikta UAB „Alloro“ – Lazdijų krašto žmonių ir svečių pamėgto picerijų tinklo Lazdijuose ir Veisiejuose, viešbučio „Simona“ ir kitų verslų įkūrėjai Loretai Blažauskienei.

Taip pat renginio metu apdovanotas draugiškiausias ir mylimiausias krašto verslas. Šią nominaciją pasidalijo elektroninės parduotuvės „Noriu batų“ įkūrėja Giedrė Mockevičiūtė -  Pranevičienė, parduotuvės „Džiaugsmas jūsų piniginei“ įkūrėja, verslininkė Rasa Markinienė ir picerijų tinklo įkūrėja, UAB „Alloro“ vadovė Loreta Blažauskienė. „Draugiškiausio“ verslo rinkimuose lemiamą balsą tarė krašto gyventojai.

Teikdamas „Draugiškiausio verslo“ apdovanojimus kunigas Nerijus Žvirblys pabrėžė, kad augti ir kurti galime tik sutelkdami jėgas, pastangas, pagelbėdami vieni kitiems. „Skristi galima ir su vienu sparnu, bet kad pakiltume, turime apsikabinti tai yra rasti bendraminčių, palaikyti vieniems kitus. Tad linkiu rasti tą savitarpio supratimą ir partnerystę, kuri leis kilti aukštai“, – palinkėjo N. Žvirblys.

Siekiant skatinti jaunimo įsitraukimą ir inovatyvių idėjų vystymą, renginio metu buvo įteikti „Jaunojo verslo sparnų“ prizai. Pirmos vietos nugalėtojai Mangirdas Kundrotas, Vidmantas Landa ir Tautvydas Mikelionis su idėja „Interaktyvi muzikinė popietė“ paskatinti 500 Eur vertės prizu. Ilona Karalukienė ir jos verslo idėja  „Iš širdies į širdį“ paskatinta 350 Eur prizu.

Teikdama „Jaunojo verslo sparnų“ paskatinimo prizus VšĮ Versli Lietuva Verslumo departamento vadovė Inga Juozapavičienė linkėjo verslus kuriantiems ir vystantiems drąsos. „Ypatingai džiaugiamės regionuose gimstančiomis inovatyviomis verslo idėjomis. Šis renginys ir apdovanojimai rodo, kad Lazdijuose gimsta puikių iniciatyvų. Jos turi būti pastebėtos, įvertintos ir plėtojamos“ – akcentavo I. Juozapavičienė.

Lazdijų r. sav. inf., D. Stankaus nuotr.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Patys tuos pacius renka metai iš metu. Venckiuvine metu darbadavys na taaaip, , nuo tokios vadoves tik begti norisi ,vadviavimo igudyziui neturi visiškai , jokios empatijos, pagarbos, nuoširdumo ....sukūrė darbo vieta dukrai ir tiek. Kur Gilinos direkotorius, Vaikšnorai?jei rodyti dėmesį tai visiems , o ne iškskirtinimas :) o dar Svarbiausia Venckutės nepamiršti niekur niekada, praeis rinkimai užges žvaigžė taip ir nespejus sužibėti

Kažkodėl nematau Pyplienės, ji verta apdovanojimo.

Tikrai yra rajone verslininkų, kurie prie valdžios "nesibruka", o sau ramiai dirba. Ir darbuotojai nelaksto, o dirba n metų ten pat, bet tokių verslininkų valdžios komisijos nemato. Sėkmės tokiems verslininkams.

o kas čia tas su akiniais? nepažįstu aš.

Su akiniais -dovanų senelis...

Yra Varenos pienelis, Alytaus Snaige, Marijampoles konservai , o Lazdijuose kokia rimtesne istaiga ar artimiausiu laiku bus kokia isteigta. Butu gerai. Gal jau kas suplanuota.

Klausimas ponams kaukes devet neprivaloma?Ar kiti įstatymai?

Kodėl nepaisoma saugumo reikalavimų? Renginys patalpoje, masinis, o kaukių ne vienos. Kodėl yra išrinktųjų? Ar niekas nesusidomės nuotraukomis?

Ex valstiečių renginys? dar trūko Beniaus ant scenos ir nuotraukose. Du Seimo nariai, kurie iš vis ne prie ko. Pliokščias labai jau "nusipelnęs". O saulius su valdu petru jau nebedirba? ar kamputyje sėdi? o čia ponai politiką daro. Fui.

Nesupratau ir aš zickus su konservatoriais vienoje foto gal jis perėjo pas Juos?

Neblogi turbūt kalakutai buvo šventeje, pilnom burnom valgėt už keturis su puse tūkstančio. Ir dar prizukas buvo.

Çok dilli telaffuz ve fonetik sözlüğümüzle bir kelimeyi, ismi, yeri, ilacı, tıbbi ve bilimsel terminolojiyi veya İngilizce, <br> <br> Fransızca, Almanca, Portekizce, İspanyolca, İtalyanca, İsveççe <br> <br> ve diğer dillerdeki diğer zor kelimeleri doğru şekilde nasıl telaffuz <br> <br> edeceğinizi öğrenin. kelimelerin sesli telaffuzları, anlamları.<br> <br> <br> <br> <br> <br> Also visit my web blog - <a href="https://www.venuebookingz.com/venues/index.php?com=send-enquiry&vID=17563&reurn_url=https://flonase4pro.top/cl/qogzro">Steroidlere Alternatif ve Yıkıcı Yan Etkileri</a>

I am not sure where you're getting your information, but good topic.<br> <br> I needs to spend some time learning much more or understanding more.<br> <br> <br> <br> Thanks for fantastic information I was looking for this information for my mission.<br> <br> <br> <br> Stop by my blog post - How to Earn Passive Income from <br> <br> Home - https://affect-your-health.blogspot.com/2023/03/how-to-earn-passive-income-from-home-by.html